Vagyonvédelem nyilvános helytől eltérő helyen

Vagyonvédelem nyilvános helytől eltérő helyen

Távozik valahova? Ne hagyja ingatlanát felügyelet nélkül! A veszély ma minden sarkon és minden órában fenyeget. A tolvajok nincsenek szabadságon. Nem számít, mennyi ideig marad, mindaddig megóvjuk tulajdonát, amíg szüksége lesz rá. Ne hagyjon semmit a véletlenre, számítson ránk.

Biztonsági szolgálattal kell bebiztosítania a társaságát, az ipartelepét, a szabad telepeket vagy más munkahelyeket? Rendelkezésre állunk - készen állunk arra, hogy ellenőrizzük a kívánt objektum bejáratát, és megóvjuk az illetéktelen személyek behatolásától. Munkavállalóink ​​megbízhatóságának, szakértelmének és kompetenciájának köszönhetően megóvjuk létesítményét a lopásoktól és a vandalizmustól.

A vagyon külső védelme mellett a belső védelmére is kell gondoskodni. Értékelje a vállalatát és az alkalmazottait, és védje társaságát a belső rongálástól. Segítünk Önnek megakadályozni és megoldani a problémát a lopásokkal a munkahelyen vagy a vállalat alkalmazottai körében.

Tartsa a lehető legmagasabb szinten a vállalkozása biztonságát, és a nap 24 órájában, a hét minden napján tartsa felügyelet alatt, Ön bárhol is lesz. Az Ön egyedi igényei szerint megtervezzük a lehető legjobb elektronikus biztonsági rendszert, majd gondoskodunk annak telepítéséről.

  • objektumvédelem
  • a cégek és épületeik, a nyílt terek és az összes munkahely védelme az őrszolgálat által, biztosítjuk az épület belépési ellenőrzését, védelmet az illetéktelen személyek belépése ellen, a lopás és a vandalizmus elleni védelmet.
  • a vállalatok belső károsodások elleni védelem (lopás munkahelyen, munkavállalók között ...).
  • elektronikus biztonsági rendszerek tervezése és telepítése.

A szolgálati kocsik kiküldését egész Szlovákia területére biztosítjuk

Szolgálati autóink: Malacky, Zohor, Stupava, Bratislava, Senec, Pezinok