Vagyonvédelem nyilvánosan hozzáférhető helyen

Vagyonvédelem nyilvánosan hozzáférhető helyen

A helyzet néha megköveteli, hogy ingatlanát vagy járművét nem mindig tarthassa folyamatos ellenőrzése alatt. Ilyen esetekben azonban a mi felügyeletünk alatt hagyhatja azokat. Mi akkor is gondoskodunk vagyonáról, ha a helyzet fokozott figyelmet és biztonságot igényel, valamint ha Szlovákián kívül tartózkodik, és ingatlana felügyelet nélkül maradna.

A nyilvános rendezvények (koncertek, fesztiválok, sportesemények, kiállítások) olyan események, amelyek során a nagy tömegben a vagyona károsodásának kockázata töbszörösére emelkedik. Ne hagyja felügyelet nélkül. Gondoskodunk az Ön vagyonának mindenféle nyilvános rendezvényen történő védelméről.

Senki sem tervez vészhelyzetet, ám ezek még mindig életünk részei. Ha váratlan helyzetbe kerül, és vagyonának nyilvánosan hozzáférhető helyen kell maradnia, ahol károk következhetnek be (jármű- meghibásodás, közlekedési balesetek), ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Segítünk vagyonának megóvásában ilyen nem kívánt vészhelyzetek esetén.

Nyaralás közben az időt pihenéssel, új országok megismerésével és a szeretteivel töltse, nem az aggodalommal, hogy otthon minden rendben van-e. Bízza ránk a vagyona védelmét a nyaralás közben, és mi megóvjuk az Ön ingatlanát, a nyaralásra való induláskor elhejezzük a járművet a repülőtéri parkolóból, és visszatéréskor a járművet újra rendelkezésére állítjuk.

  • vagyonvédelem a tervezett társadalmi rendezvényeken.
  • a vagyon védelme váratlan rendkívüli helyzetekben, amikor a vagyonnak nyilvánosan hozzáférhető helyen kell maradnia, és kár következhet be (jármű-meghibásodások, közúti baleset stb.).
  • az ingatlan védelme nyaralás közben (járművek, objektumok bebiztosítása, jármű elhejezése a repülőtéri parkolóból a nyaralásra való induláskor és a jármű vissza állítása megérkezéskor).
  • Az objektumok rákapcsolása a PCO-ra (központi védelmi pult).

A szolgálati kocsik kiküldését egész Szlovákia területére biztosítjuk

Szolgálati autóink: Malacky, Zohor, Stupava, Bratislava, Senec, Pezinok