PCO - Központi védelmi pult

PCO - Központi védelmi pult

Jelenleg a legmagasabb színvonalú központi védelmi pult szolgáltatását nyújtjuk. Gondoskodunk az Ön biztonságáról, ezért lehetőséget kínálunk arra, hogy létesítményét rákapcsolja a központi biztonsági pultra, és felügyelet alatt tartsa a nap 24 órájában, a hét minden napján.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ha bekövetkezik a legrosszabb eset, és épülete veszélybe kerül, akkor a riasztó központ jelt küld a központi biztonsági pultra. Műveleti tisztviselőnk kiértékeli a felmerült helyzetet, és megtesz minden szükséges lépést. Felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tudassa Önnel, hogy a létesítményben valami történik, és közvetlenül a helyszínre küldi a sürgősségi egységet. Választhat, hogy előbb Ön kap-e értesítést a riasztásról, vagy a helyzetről előnyösen a sürgősségi egységet értesítsük, amelyet közvetlenül a helyszínre küldünk, hogy ellenőrizze a létesítményt.

Természetesen azzal is számítunk, hogy váratlan helyzet fordulhat elő, hamis riasztás képében. Ezt tévedés, ill. az ügyfél hibás riasztási kódjának beírása okozhatja. Ebben az esetben azonnal ingyenes telefon hívással visszavonható a beavatkozás. Minden ügyfél egyedi jelszóval rendelkezik, amely az ügyféllel kötött szerződésünk tárgya, és ez a jelszó által kommunikál az operációs központtal riasztás esetén. Ezt a jelszót csak az ügyfél ismeri, így nem történhet meg, hogy a sürgősségi egységet az elkövető vonná vissza.

Amikor a riasztás helyére érkezik, a beavatkozási egység azonnal alaposan ellenőrzi az egész létesítményt, és az objektumellenőrzés eredményét közli a központ üzemeltetőjével. Az üzemeltető azonnal értesíti az ügyfelet az ellenőrzés eredményéről. Betörés, vandalizmus vagy egyéb vagyon vagy létesítmény károsodása esetén a rohamegység odahívja a rendõrséget, biztosítja az Ön létesítménye védelmét, majd a megegyezési szabályok és az Ön egyedi igényei szerint jár el. A beavatkozás helyszínére minden ilyen helyzetben speciálisan kiképzett fegyveres roham egységek érkeznek, amelyek készen állnak arra, hogy találkozzanak az esetleges elkövetővel. A roham egység a lehető legrövidebb időn belül érkezik meg.

A létesítmény központi biztonsági pulthoz történő csatlakoztatásának előnye a 24 órás felügyelet, tehát nem kell aggódnia, hogy a létesítményt felügyelet nélkül hagyja.

Ne aggódjon tőbbé a létesítmény távollétében történő védelme miatt, és hagyja ezt reánk.

A szolgálati kocsik kiküldését egész Szlovákia területére biztosítjuk

Szolgálati autóink: Malacky, Zohor, Stupava, 4x Bratislava, Ružomberok, Senec, Pezinok

Hotline: 0910 858 949