A személy védelem

A személy védelem

Senkinek sem volna szabad biztonságtalanul éreznie magát. Minden lépésen buktatók és kockázatok áskálódnak. Mi ezért vagyunk itt, hogy ezeket minimalizáljuk, és biztonságosan megvédjük Önt vagy ügyfelét. Készen állunk a biztonságos kíséret és védelem biztosítására. Nem számít, hosszú távú vagy rövid távú védelemről van-e szó. Minden ügyfelünket egyéni ellátásba részesítünk, és készen vagyunk mindent elkészíteni az igényei szerint.

A kockázat mértéke mindig eltérő, az aktuális helyzettől, és a védendő személy társadalmi helyzetétől függően. Készen állunk arra, hogy anyagi, műszaki és biztonsági eszközökkel felszerelt biztonsági személyzettel biztosítsunk mindent az Ön vagy ügyfelének maximális biztonsága érdekébe, miközben a biztonsági személyek számát Ön választja.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a védelem teljesítése megfelel a biztonsági szabályoknak és a védelmi előírásoknak. Mindent úgy adaptálunk, hogy munkánk teljesítése ne zavarja a védett személy magánéletét és munkáját.

  • a személyek védelmének, ill. biztonságos kíséretének biztosítása hosszú vagy rövid távú jellegű, az ügyfél igényei szerint
  • a szükséglettől és a kockázat mértékétől függően a védelmet különböző számú munkavállaló biztosítja a szükséges védőfelszereléssel felszerelve.
  • a védelem gyakorlása összhangban áll a védelem biztonsági szabályaival, és oly módon történik, hogy ne zavarja a védett személy magánéletét és munkáját.

A szolgálati kocsik kiküldését egész Szlovákia területére biztosítjuk

Szolgálati autóink: Malacky, Zohor, Stupava, 4x Bratislava, Ružomberok, Senec, Pezinok

Hotline: 0910 858 949